onsdag den 20. januar 2010

Vinderen er...

Så oprendt dagen hvor tidsfristen min første give away løb ud. Jeg har været utrolig glad for de positive og søde kommentarer I blogdamer har lagt - her og én er blevet læst flere gange, og med stor glæde i sindet. Jeg har faktisk glæder mig rigtig meget til at blive en del af den lille gave-rund-sendings flok, og resultatet af min lille give away blev at - Mette b og Frk. Evigglad vandt et armbånd hver.

Jeg vil derfor bede to de heldige damer om at skrive en mail med deres kontakt informationer til mig/knapnok@gmail.com, samt hvilket af de to armbånd de helst vil have (det jo er svært at vide om I begge ønsker det samme, eller om det passer med, at I kan lide hvert jeres. Jeg syntes derfor at I skal have mulighed for at have et besyv med). En sidste information jeg gerne vil have er, hvor mange cm I gerne vil have jeres armbånd. Hvor stramt/løst man ønsker at bære sit armbånd er utroligt svingende fra person til person, og for at sikre at I får det bedste ud af gaven, så kan jeg tilrette det enkelte armbånd til jer.

Glæder mig til at høre fra jer.

Og så lige et sidste kip med flagen - har været i Horsens idag for at besøge Mettes Workshop. Jeg havde mine knapsmykker med, da Mette gerne ville se dem med henblik på mulig salg i hendes butik. Nu ligger der således 12 stk. armbånd til salg i hendes butik - jeg var så glad da jeg gik fra butikken. Jeg er selv glad for mine armbånd, men det er jo ikke sikkert at andre er. Så har haft en god varm fornemmelse i maven idag, og kom derudover også hjem med tasken fuld af flere flotte knapper og fine loppefund.

3 kommentarer:

 1. Hej Louise...Nææææh har jeg vundet i din give away!! ;) Har virkelig et godt held med de give aways... ihh glæder mig til at modtage armbåndet.. Hmm nu kommer den svære del at vælge hvilket! hehe

  Jeg sender dig lige en mail :)

  Kh Maria

  SvarSlet
 2. Er rigtig glad for at kunne sende en give away ud i verden. Syntes jo der er så mange her i bloggenes verden som udlodden en masse fine ting, så er glad for at I har taget så godt imod både bloggen og mine armbånd.

  SvarSlet
 3. åhh hvor er de heldige. Stort tillykke til dem
  :-)

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...