lørdag den 30. januar 2010

Weekend = oprydning, planlægning og hygge

Så står den på weekend (selv om man er ledig kan man stadig glædes over, at man kan holde fri sammen med kæresten og nyde det gode vejr).

Jeg er så småt begyndt at gøre mig klar til at skulle på Train på tirsdag. Glæder mig til at komme afsted, men glædes også over, at jeg nu får ryddet op i både kælderen, mit gamle tøj, og det tøj der ligger i klædeskabet. Det kunne være så skønt om man kunne omsætte nogle af de gamle klude til = noget nyt tøj eller bare til at dække de røde januartal på kontoen.
Derudover glæder jeg mig til at se om der overhovedet er nogen, der gider købe mine knapsmykker - er godt nok lidt spændt!

Men der skal jo organiseres en masse til sådan et arrangement. Man skal huske byttepenge, dug til bordet, bøjler til tøjet, og meget, meget mere. Så jeg har været igang med at lave lister, rydde op, og ikke mindst prøvet at finde ud af, hvordan mine smykker skal fremvises. Indtil videre har jeg fået styr på looket til mine øreringe - og er virkelig godt tilfreds med resultatet.

Jeg har brugt noget originalt/gammelt retrotapet, som jeg i forrige uge var med til at pille ned inde i mine forældres nye hus. Der var et sand orgie af gammelt, fint tapet, og som trenden er lige nu, så kunne jeg jo ikke bare lade det gå i skrallespanden (det er jo næsten lige så godt som hård valuta). Jeg fik faktisk en hel del med hjem, så hvis der var nogen, som gerne vil bytte skal I endelig bare sige til. Jeg har mest af det grønne med bladene, og det ternede med de røde og blå blomster på.

Foruden at gøre klar så er der flere gøremål indenfor det huslige, som jo passende kan gøres her i weekenden. Og nu hvor frosten og solen er på, så skulle vores dyner lige ud og luftes lidt. Var ude og tage lidt billeder af nogle plantefarvet stof og garn, som jeg farvede for et par uger siden, og kunne ikke lade være med at tage et par billeder af vores nyeste sengetøj (fundet i genbrug).
I den forbindelse så har jeg lige et spørgsmål til jer bloggere, som også går og finder retrostof og dynebetræk i genbrug - Hvis I finder sådanne skatte i genbrugsen, hvilket prisleje plejer det at ligge på, og hvor meget vil man give for ét sæt sengetøj?

1 kommentar:

  1. Se det med priser på sådanne ting ved jeg intet om, men jeg vil gerne takke for din ros ang. min nederdel - jeg synes også at oplægningen lige løfter den :)

    SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...