onsdag den 14. april 2010

...er landet godt i det vestjyske

, og er jeg glæder mig til sådan helt at falde på plads. Har fået mit eget skrivebord, har lånt dragt, og er gået i gang med at sy min egen. Skal snakke med banken om at købe ny bil på fredag, hvilket bliver super spændende. Så hvis der er nogen af jer søde mennesker, som læser min blog, som har nogle gode råd i forhold til indkøb af spritny bil, bilmærker med mere, så skriv dem endelig her.

Jeg vender tilbage med mere update i weekenden.

2 kommentarer:

  1. Jammen det vil a da gerne.
    Spørgsmålet er jo altid hvor mange penge man har....Tyske og Japanske biler er stærke og gode (og dyre, også i rep.) Men Skoda er jo opkøbt af WW, så det er et rigtig godt og økonomisk valg. Hvis det var mig selv der skule købe blev det nok en Seat, som er spansk, men iflg. sønnen (som er mekaniker) en superlækker og skøn bil.

    Venlig hilsen
    Catrinelouise

    SvarSlet
  2. Är för ung å fattig för att fundera på bil själv än men min morbror som också är bilmekaniker säger alltid att det bästa är att köpa tyskt.
    Rejäla bilar som håller länge och som är förhållandevis lätta att få reparerade. Kanhända dyrt men samtidigt blir antalet möjliga verkstäder som kan ta emot bilen betydligt fler med ett känt tyskt märke, eller svenskt för den delen ;) fast vi har ju knappt några kvar längre...

    Typiska småbilar(Renault mfl.) hör jag aldrig annat än klagomål om. Inte någe säkra vid kollisioner och allmänt jobbiga när de behöver repareras, vilket verkar va ganska ofta.

    SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...