tirsdag den 10. maj 2011

Pauseskærm og tankespind


Billedet er egentlig mest til pynt - og sådan har jeg det også i disse dage!
Jeg har en mental følelse af pause i hovedet i disse dage - og egentlig er det utrolig positivt! Jeg har, sammen med mange her i blogland, haft en fantastisk oplevelse i den forgangne weekend. Forårsmarkedet har gjort gode ting ved mig, for mig og sammen med mig, og jeg nyder, at jeg pludselig har fået en helt anden dimension på min computer. Den er sgu gået hen og blevet lyslevende lige foran mig, og jeg er lykkelig over, at den virtuelle horisont således har fået en lang løbebane! Med nye venskaber og gode grin er en masse fremtidig spas på vej, og jeg glæder mig nu hver gang jeg sætte mig ved computeren. De mange indtryk og mennesker har skabt massiv kødannelse af  nye blogindlæg, og har givet mig krudt til at skrive. Så jeg sunder mig lige lidt, og så vender jeg tilbage med spas og løjer!

/Pauseskærmshilsner fra en træt viking

3 kommentarer:

 1. Yeah til spas og løjer! Jeg er stadig helt træt oven på weekenden, men jeg er godt og grundig glad:) Succesen må klart gentages!

  SvarSlet
 2. Vel talt,kære viking.

  Glædelig tirsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Hey skønne & fantastiske Louise! Mange tak for dette indlæg og det på din anden blog (om markedet, forstås)! Jeg har også pause i mit hoved og genkender i høj grad din beskrivelse af en slags anti-klimaks. Jeg glædede mig faktisk lidt til markedet var slut før det startede, fordi jeg i den sidste tid inden bare trængte SÅ meget til at være krea for min egen skyld, og nu hvor der er tid til det aner jeg ikke hvor jeg skal starte!
  Tror bare lige at jeg ligesom dig trænger til at sunde mig, og så dukker alle projekterne sikkert frem som skvalderkålen i min have!
  Jeg håber at jeg har fået skrevet ét eller andet sted at det var en udsøgt fornøjelse at hilse på dig og glæder mig til at følge al din spas og dine løjer i fremtiden ... og ikke mindst til spas og løjer i 'virkeligheden' når der bliver mulighed for det!!
  Ha' en helt ufattelig lækker lørdag aften!
  Totalt mange krammere fra en 'pauserende' og stadig overvældet Brille-Jane

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...