tirsdag den 18. oktober 2011

Af hjertet tak!

Jeg er lige blevet kontaktet af denne skønne kvinde - hun havde seriøst behov for garn. Og det SKULLE være mit garn - og gerne det karrygule, som man kan se i brug hos hende her. Så jeg har stået på hoved for at hjælpe Trine. Jeg blev nemlig både rørt og utrolig beæret over at hun kunne se mit plantefarvede garn til et projekt. Og da jeg hørt, at hun skulle lave et hjerteprojekt til en hun elsker, jamen så løb der næsten tårer på min kind.


Jeg elsker at se hvad folk finde på med det farvede garn - for det gør bare at det kribler og krabler for at farve mere garn, lave projekter selv, og for at komme på nye ideer og tiltag til et kommende storprojekt med min veninde.

Trine - jeg glæder mig til at sende garn afsted, og til at se projektbilleder på din blog.

7 kommentarer:

 1. Uhh storprojekt lyder spændende. Det må jeg høre mere om næste weekend!! Og ihh altså hvor det kribler i fingrene på mig for at lave noget med dit garn. Altså!!!
  Tænker stadig en babycardigan af en slags, tror du det kan bruges til denne her: http://2til3.blogspot.com/2011/07/diy-opskrift-pa-smandstrje.html

  Kh

  SvarSlet
 2. Bare rolig, Anne. Tror slet ikke jeg kan lade være med at fortælle bare lidt.

  Jeg tror godt du kan bruge det. Jeg kunne forestille mig at det vil være super at ligge garnet dobbelt, for så skulle det gerne passe nogenlunde på løbelængden.

  SvarSlet
 3. Uha.. ja det er jo straks værre... Men altså den er bare så fin den cardi. Kunne være så lækker i min farve. Tror du så overhovedet der er nok garn hvis jeg skal lægge dobbelt?

  SvarSlet
 4. Skal vi ikke sige at - du tager garnet med og et udprint af opskriften, og så kigger vi på det. Man kan altid lave en strikkeprøve og se om det passer, for så burde der være garn nok.

  SvarSlet
 5. TAK, vidunderlige Louise!

  Jeg skal lave en helt særlig gave til min bonus-far, der ynder at omtale mig som 'sin pige', og som troligt ifører sig hvilken som helst las jeg kreerer til ham - med stolthed.
  Han skal have et helt særligt tørklæde i julegave, og det kan kun laves i garn der også er noget særligt....
  Noget særligt til en helt særlig.

  SvarSlet
 6. Det var da et fornemt tilbud.. Det er en deal!!

  Kh

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...