onsdag den 15. februar 2012

Inspiration fra Pinterest

Jeg er lige som mange andre blevet meget begejstret for Pinterest (find mig her), og jeg faldt over dette billede, som passer lige med hvordan vores trappe er opbygget.
Så nu er vi så småt begyndt at lave en billedsamling ved trappen. Har planer om at købe et af Mariann´s billeder, da jeg er helt vild med hende billed og farveunivers. Og en plakat fra hende ville bestemt give lidt farve på trappen. 

Det nederste billede er mit seneste fund i genbrug. Jeg er vild med et grafiske tryk, og den lette okker farve. Pris - 10 kr, og den lille besked "En lille hilsen fra Thy" på bagsiden er bestemt en af de ting, som jeg elsker ved genbrug. Mon ikke billedet er et klitlandskab fra Thy? Det bilder jeg mig hvert fald ind at det er. 


8 kommentarer:

 1. Jeg har længe tænkt på en tilsvarende løsning til vores trappe, men er ikke kommet videre. Fin inspiration du giver her!

  Glædelig onsdag!
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Det er da begyndelsen på en super billedvæg. Drømmer også om en til vores nye lejlighed, men det bliver ikke med trappe kan jeg afsløre :)
  Og sikke et kup, super fint. Er det mon linoleumstryk?

  KH

  SvarSlet
 3. Ja, det kunne sagtens være linoleumstryk - det mener Mikkel ihvertfald. Syntes bare det er så fint. Ny lejlighed, siger du - flytter I?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, næste søndag. Til et lidt større sted, men stadig super centralt!! :)

   Slet
 4. Jeg har lige været inde på din pinterest, hold da op, så mange fine billeder! Jeg er helt vild med strikke-ideerne, meget inspirerede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker Pinterest - det at kunne samle flotte billeder og gode ideer et sted er genialt. Har du mon en Pinterest man kan kigge i?

   Slet
 5. Det er virkelig et fint tryk du har fundet.... og så til en 10-er, det er da et røverkøb! Jeg er vild med det!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Er virkelig også glad for det. Skønne farver og gode linjer...flere af dem tak! :0)

   Slet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...