torsdag den 27. september 2012

Farver der skal med til Brande

Jeg er så småt gået igang med at pakke til den farverige søndag i Brande. Er meget spændt på at skulle stå i den smukke kulisse, som den gamle remisse jo er, samt at se de andre boder på festivalen. Jeg skal afsted alene, men håber dog at kunne være så meget på forkant med opstilling lørdag til, at jeg kan kigge lidt rundt selv søndag før festivalen åbner. 

Jeg kan se ud fra de mængder af garn, som jeg har pakket pt. at min bod bestemt også bliver farverig. Der er særlig mange af de varme efterårsnuancer - lilla, rød, orange, grøn og brun. Men der er også sneget sig lidt gråt inde i bunken. Jeg ville lige give jer et par billeder og lidt forsmag på de garner som kommer med. Det kunne jo være at det kunne friste. Med det her vejr, så kan vi vist ikke andet end tillade os lidt varme farve og lunt uld.


14 kommentarer:

 1. Suk, siger jeg bare:) smukt som altid!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, søde Anne. Hvordan går det fremad med dit strikkeprojekt? Elsker at se de ting, som folk strikker med mig garn.

   Slet
 2. Svar
  1. Tusind tak, Sonja. Bliver også altid så varm om hjertet når jeg har garnet i hænderne.

   Slet
 3. Jeg istemmer koret... det er SÅ flotte farver Louise :-)(og tusind tak for sidst!!!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Kusine. Og ja - selv mange tak. Det må vi gør snart igen...måske med strikkepinde i hænderne?

   Slet
 4. Hvor ville jeg ønske, jeg lige kunne flyve til Brande og (for)købe mig i de smukke garner !!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis vejret arter sig i den nærmeste fremtid, så kan det sagtens være at jeg får taget nogle billeder, og hermed sætter garnet til salg her på bloggen.

   Slet
 5. Helt vild så flotte farver håber du får solgt noget go søndag Knus din moster

  SvarSlet
 6. Jeg er fuldstændig forelsket i det garn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men bliver så utrolig glad af alle de farver!

   Slet
 7. Det var så smukke ting du havde med på din stand - jeg er stadig næsten forelsket i den skønne lille vest i vendestrik :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anne Mette - tusind tak for dine ord! Jeg var så glad for den fine respons og den megen dejlige snak om plantefarvning. I forhold til vendestrikken, så har jeg på fornemmelsen at jeg snart skal have endnu en vest på pindene. Den fik så megen ros, og tror bestemt at det vil være flot med et par stykker hængende.
   Tak fordi du kiggede forbi her på bloggen.

   Slet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...