fredag den 5. april 2013

Kamgarn til broderi

Laurine og jeg er gået i den kreative kælder. Mens den lille dame hygger sig og klukker højlydt til min farvecirkel, får jeg vundet kamgarn op i små fed.


Kamgarnet skal gøre klar i fed af ca. 40 meter, og skal i den kommende fremtid lægges i min kommende webshop. Det er en super garn/tråd, som kan bruges til bl.a. broderi og syning. Når jeg plantefarver så er det i fed af 100 gram, som løber ialt 900 meter. Derefter skal jeg bruge min garnvinde og et haspetræ for at vinde ud til de små fed/dunter. Det er et lidt tidskrævende arbejde, men også utrolig hyggeligt og meget tilfredsstillende, når hele bordet bliver fyldt af skønne farver og bunker. 
8 kommentarer:

 1. Hun er da en ægte farveglad sjæl. Det smil hun har på læben mens hun kigger på det smukke garn er da uimodståeligt.

  Jeg kan godt forstå hende. Det er nogle meget smukke farver, det garn har. Jeg vil glæde mig til de små fed kommer til salg, for så skal der da broderes!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Karen! Den lille dame er meget glad for farver, og så er det jo skønt at man kan give hende hvad hun vil have. Som hendes far sagde - hun er da kvalitetsbevidst ;0)

   Jeg glæder mig sådan til at kunne sætte de små fed til salg...og dejligt at du har lyst til at kigge forbi.

   Slet
 2. Jeg får VOLDSOM trang til øjeblikkeligt at kaste mig ud i broderi med samtlige farver!! Det garn er SÅ smukt. Hvor lysægte er det? Du er simpelthen en knag, Louise:-D Dejligt at Laurine allerede i en ung alder kan hjælpe til;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde det også, som at være i en slikbutik - havde lyst til at kramme alle de små fed!
   Og tusind tak for de rosende ord - de gør mig virkelig glad!
   I forhold til lysægtheden, så skulle de holde godt - jeg kan ikke love at alle holder i 10 år. Men som udgangspunkt farver jeg kun med planter og materialer, som har mindst en skala 3 (hvor skalaen går til 5, og hvor 5 er mest holdbar).

   Slet
 3. Man får jo en pludselig trang til at brodere et eller andet... Hvor er de små fed seje!
  Kh Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Stine! Jeg ville også ønske at jeg havde mere tid til at brodere i.

   Slet
 4. Hej igen Louise! Som dit garn dog spøger:-) Jeg er frygtelig forelsket i hele den stribe af broderigarn, som du har linet op. Kan jeg købe en af hver farve? Og hvad er prisen inkl forsendelse? Jeg bor på Sjælland. Kan jeg overføre pengene til dig? Hav en dejlig søndag. Solskin fra Anne.

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...