lørdag den 15. juni 2013

Jeg er min blog utro....med instragram!

Ja, det har jeg ihvertfald læst, at en anden blogger føler at hun er. Og det er næsten lidt som om det er for let - det der Instagram. Særligt når man nu ikke har alverdens tid grundet huskøb og flytning, Laurine, efterfølgerne fra min fars død, helbredstjek, og forberedelse til en større kæbeoperation (pyh, bliver helt svedt af at skrive det). Så det bliver ikke til så meget bloggeri i disse dage. Jeg beklager meget...og lover højt og helligt at jeg vender tilbage med fuld vind.


Lige lidt info til jer som måske går og venter på at jeg får lavet min garnbiks på nettet  - den er pt. udsat indtil ca. november, idet diverse regler for barsel gør at jeg holder mig i skindet med et større og organiseret salg. Jeg håber at I har tålmodighed... 

8 kommentarer:

 1. Åh hvor er hun sød, den lille Laurine. Vh Lykke

  SvarSlet
 2. Så vil jeg glæde mig til november:-) dit garn ser så smukt ud på billederne og så kan jeg godt lide at det er plantefarvet.

  SvarSlet
 3. Louise
  Det ser så skønt ud det nye hus! Jeg må hellere følge dig på Instagram også, for hold da op tiden går stærkt, det ses tydeligt på lille store Laurine <3
  Jeg indrømmer at være så meget bagefter, at jeg intet vidste om garnbiks på nettet... Det glæder jeg mig til!
  Og var der noget med kaffe i det nye hus på et tidspunkt ;)
  Kram fra Naja

  SvarSlet
  Svar
  1. Naja - du skal være så hjertelig velkommen. Syntes det kunne være skønt med sommerbesøg.

   Slet
 4. Jeg er ikke blevet helt dus med Instagram endnu, men forstår jo så klart at det kræver sit overskud at skulle passe bloggen. Håber du genfinder det og at du indtil da, bare nyder den lækre lille Laurine :-)

  SvarSlet
 5. Jeg kan godt forstå du har det sådan med Instagram. Jeg nyder selv at bruge det som supplement til bloggen :-)
  Det lyder også som lidt af en mundfuld for tiden, men jeg glæder mig til at se garnbiksen. Jeg har vildt meget lyst til at prøve at design et strikkemønster til dit smukke garn <3

  xx Eddie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej det ville være fedt, om du ville designe noget. Har selv haft en del i tankerne, men det er aldrig blevet til at jeg har fået mig taget sammen til at lave det. Umiddelbart så egner farverne sig rigtig godt til mønsterstrik, lidt a la Katie Davies.

   Slet
 6. Jeg tror da næsten det er blevet et fast forhold :-), savner bloggen, men det er jo dig, der ved, hvad der er bedst for dig.

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...