onsdag den 27. januar 2010

Overvejelser

Da jeg startede med denne blog var meningen egentlig primært, at den skulle handle om de kreative projekter, som jeg hygger mig med. Men jeg har i den seneste tid kunne mærke, at jeg egentlig har et behov for at den rummer mere. Når jeg læser på mange af de øvrige blogs der findes her i blogland, så får jeg altid en følelse af, at I får meget mere ud af jeres blog, end kun det at vise jeres ting frem. I kommer af med frustrationer, spørger til råd og vejledning, bliver trøstet og meget, meget mere. I gør jeres blog til en del af jeres hverdag, og hermed inviterer I de faste læsere til at deltage. Man får således et personlig forhold til de mennesker, hvis blog man følger, og som oftest givet et større sammenhold og positiv indvirkning på det netværk man nu engang har via sine blogs.

Og i forhold til min blog, mine forventninger til den, min glæde ved at have og bruge den, så kan jeg mærke at jeg har lyst til mere. Jeg har også i min hverdag problemer, glæder og sorger, spørgsmål, brug for råd og ikke mindst at blive trøstet eller bekræftet i det man gør. Så jeg har besluttet at bloggen fremover af skal handle om mere - mere mig og mere hverdag. Sagt med andre ord, jeg har brug for at bruge bloggen på et personlig plan, og ikke kun i form af tilkendegivelser i forhold til kreative projekter. Jeg føler mig positiv og glad for beslutningen, og tror at det vil bringe meget godt med sig. Jeg håber meget, at de som læser bloggen stadig gerne vil følge med, og at det ikke skræmmer nye væk ;0).

Da vejret udenfor ikke er til de store udfoldelser, hverken på gåben eller med kamera, har jeg valgt at bruge et par billeder jeg havde fra i mandags. Man bliver så varm om hjertet med smukke blomster i vindueskarmen. Jeg ved ikke med jer andre, men jeg er begyndt at længes efter forårstegn og vintergækker!

2 kommentarer:

 1. Det kan jeg godt følge dig i... min blog omhandler alt mikset sammen til min egen lille cocktail og jeg nyder mit fristed..

  Jeg følger stadig med og glæder mig til at læse mere :)

  Åhh hvor vi dog også længes efter tegn på forår..

  Kh Maria

  SvarSlet
 2. Hej Louise.

  Jeg læser gerne forsat med på din blog :o) Dermed sagt at jeg sagtens kan følge dig i dine overvejelser om hvordan du vil bruge din blog. Jeg har selv haft de samme :o) Så derfor blog endelig videre, glæder mig til at følge med fra sidelinjen.
  Uh elsker orkideer :o) Alpevioler bryder sig ikke om mig, desværre, men fine er de i hvert fald :o)

  Kh Anette.

  SvarSlet

Jeg vil elske om du ville lægge en lille hilsen...